Morgen is de oplevering

Vandaag (en zelfs gisteren op Tweede Paasdag) wordt er nog hard gewerkt door de aannemer, want morgen, 4 april, is de oplevering! Op 17 september 2017 (onze trouwdag, hoe symbolisch!) waren ze begonnen en zes-en-een-halve maand laten zijn ze klaar. Best snel, toch?

Er zijn nog wel een paar zaken die afgerond moeten worden, maar het werk is voldoende gevorderd om door te gaan met installatie van keuken, badkamer, vloeren en muren, zodat we op 25 april kunnen verhuizen.

Aan de buitenkant is de gevel nog niet helemaal gereed, zo zijn door de vorst het plakken van de steenstrips vertraagd en moeten de metalen platen nog afgewerkt worden. Ook waren door de januaristorm de schuifpuien beschadigd en die moeten nog gefixt worden. En verder zullen er nog wel een hoop opleverpuntjes zijn.

Dat wordt een spannende dag dus morgen!

2 thoughts on “Morgen is de oplevering”

  1. Een droomplek is het geworden! Gefeliciteerd met de oplevering. Laat de inrichting maar komennnnn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.