Klus, klus, klus…

Sinds de oplevering zijn we razenddruk met klussen. Niet alleen wij, maar ook de aannemer die nog allerlei dingen afmaakt en fixt, plus de partijen die voor ons het huis verder afmaken.

De meesterschilder Arno is bezig met de laatste lagen verf in de laatste ruimtes. Het ziet er superstrak uit.

Overal zijn de vloeren geegaliseerd. Op de eerste en tweede verdieping zijn de vloeren gelegd. We moeten nog weken wachten op de begane grondvloer, want die kan pas gelegd worden als de schuifpui vervangen wordt en daar zit een flinke levertijd op.

In de badkamer is de inloopdouche betegeld en staat de glaswand.

De stukadoor heeft er een bende van gemaakt en dat is daarna weer gerepareerd en schoongemaakt.

We hebben de spotjes geplaatst, de wc geïnstalleerd en we zijn begonnen met de doucheapparatuur. Er bleek van alles mis te zijn met het inbouwreservoir beneden, dus daar moet een en ander opnieuw worden gedaan.

Vandaag is ook de keuken voor de helft geplaatst. Ze dachten een dag nodig te hebben, maar dat is te optimistisch. De dag na de verhuizing komen ze terug om het af te maken.

Ondertussen racen we heen en weer tussen Houten en Utrecht en nemen steeds een stel dozen mee. Zo verhuizen we vanzelf al de helft van de spullen.

Woensdag is de verhuisdag, dan komt Van Beek verhuizingen de grote spullen verhuizen. De dag erna maken we het oude huis schoon en dragen we het over aan de volgende bewoners.

De komende dagen hebben we dus nog een boel te doen!

One thought on “Klus, klus, klus…”

  1. Het ziet er al geweldig uit hoor. Maar wat een werk he 😉 Veel succes nog met de laatste loodjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.