We hebben een kubus!

Ons huis is opgeleverd! Hoera! Hoera! Hoera!

Na twee jaar voorbereiden en na ruim zes maanden bouwen is het huis nu officieel van ons. Vanochtend hebben we de oplevering gehad, samen met de architect, aannemer en adviseur van VEH. We zijn in detail door het hele huis gegaan om de opleverpunten te noteren.

Vanwege de vorst en de storm was er wat vertraging ontstaan, maar dat is niet van onze invloed op de geplande verhuisdatum van 25 april. Wel moeten er nog heel wat dingen afgemaakt worden, zoals de afwerking van de gevel en de schuifpuien. In totaal 59 puntjes, dus genoeg om nog te doen.

Zelf gaan we nu aan de slag met schoonmaken, vloeren, muren, keuken, badkamer en verlichting. En dan verhuizen!

4 thoughts on “We hebben een kubus!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.