Bijna wind- en waterdicht

Het is alweer even geleden dat we iets hebben gepost. Dat is niet omdat er niets is gebeurd. Integendeel! De binnenmuren zijn geplaatst en worden afgewerkt, de leidingen en elektra worden aangelegd en we hebben flinke stappen gemaakt in de verhuisplanning.

Ja, het verhuizen komt echt steeds dichterbij. En de keuzes zijn allemaal definitief, het enige dat we nog moeten doen is de definitieve keuze voor de vloerenlegger maken. In de kerstvakantie hebben we de badkamer besteld, tegels uitgezocht en ons huidige huis flink opgeruimd. Dat scheelt weeer verhuizen.

De verhuizer is langsgeweest om te bekijken hoeveel spullen er nog over zijn om te verhuizen. Dat zijn er nog best wat. De schatting is zo’n 100 verhuisdozen :-O

We hebben een checklist gekregen met alles wat er bij een verhuizing komt kijken. Die checklist vult de checklist aan die we al hebben om de kubus op te leveren. Gelukkig hebben we nog wat vakantiedagen gespaard…

Inmiddels zijn de kozijnen ook geleverd. Die worden begin volgende week geplaatst. Dat betekent dat de kubus vanaf dat moment wind- en waterdicht is!

De opleverdatum staat nu op 15 maart en alles loopt volgens planning. Nog een paar weken!

4 thoughts on “Bijna wind- en waterdicht”

  1. Oooh… dit vind ik zo leuk allemaal 🙂 ! Het komt inderdaad nu allemaal echt dichtbij! Volgende update, meer foto’s, ja…???

  2. Het schiet al op! Blij dat vandaag de ramen niet geplaatst werden 😉
    Succes met de laatste keuzes!
    En, ik houd me aanbevolen voor die checklist.. haha.

  3. Hahaha, begrijp ik! Je krijgt alle tips van me na 25-4. Wij hebben alvast geoefend dan. Succes met jullie woning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.